Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Αντικατάσταση χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός : Αντικατάσταση χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκη

Συνεχίζονται οι εργασίες στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να είναι έτοιμο στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, στα τέλη Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους και αμέσως ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες στο Γ. Καραϊσκάκης, προκειμένου το φαληρικό γήπεδο να είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου και στο πρώτο φιλικό αγώνα των Ερυθρόλευκων.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ο χλοοτάπητας. Ο Ολυμπιακός προχωράει με εντατικούς ρυθμούς στην αντικατάσταση του ψυχρόφιλου χλοοτάπητα με την θερμόφιλη ποικιλία.

Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από τις αρχές Μαΐου, αλλά λόγω του κοροναϊού, γίνονταν αγώνες μέχρι την προηγούμενη Κυριακή και γι’ αυτό καθυστέρησε η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ όμως άρχισαν οι εργασίες. Γεωπόνοι και κηπουροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να προλάβει να αναπτυχθεί επαρκώς ο θερμόφιλος χλοοτάπητας έως το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού,  το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024