Μετά τις 28 του μήνα, όταν και ολοκληρώνονται οι ενστάσεις, θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Μετά τις 28 του μήνα, όταν και ολοκληρώνονται οι ενστάσεις, θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και η οποία απορρίφθηκε, θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.

Έπειτα από την εξέταση όλων των ενστάσεων, θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων — Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher, θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση, μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο.

Στη συνέχεια, ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher θα πρέπει να επιλέξουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη να κάνουν τη σχετική κράτηση, αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Από το Μητρώο Παρόχων ενημερώνονται για τη δηλωθείσα – από τον πάροχο – τιμή συνεργασίας, η οποία επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€ / το άτομο / ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η διαμονή των τεσσάρων διανυκτερεύσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr