Στον Ολυμπο για πεζοπορία βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου και τον ορθοπεδικό Νίκο Γκουγκουλιά.

Στον Ολυμπο για πεζοπορία βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου και τον ορθοπεδικό Νίκο Γκουγκουλιά.

Προσκεκλημένοι

Ολοι τους ήταν προσκεκλημένοι του πρώην υπουργού και σημερινού προέδρου του ΣΕΒΕ Γιώργου Κωνσταντόπουλου. Η επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες είχε μείνει αρχικά κρυφή.

Την επόμενη ημέρα, όμως, της αναχώρησης του κ. Καραμανλή με την παρέα του για την Αθήνα, την περιοχή επισκέφτηκε ο τέως πρίγκηπας Νικόλαος.

Τα σενάρια και η διάψευση

Δεν θέλει και πολύ, τα σενάρια άρχισαν και ειπώθηκαν διάφορα.

Ετσι, αναγκάστηκε να παρέμβει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος και να βάλει τέλος στα σενάρια με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:

«Συνήθως δεν απαντώ σε κακεντρεχή σχόλια και κουτσομπολιά όταν αφορούν μόνο εμένα ούτε θυμώνω , τα θεωρώ κουρέλια που ποτέ δεν θα τα φορούσα!

Όταν όμως τα συνδέουν με πρόσωπα που εκτιμώ και αγαπώ έχω υποχρέωση να τα προστατέψω όταν μάλιστα ήταν καλεσμένοι μου στον Όλυμπο και Πιερία!

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου και ο ορθοπεδικός Νίκος Γκουγκουλιάς που η προωθημένη φαντασία ορισμένων τον παρομοίασε και συνέδεσε με τον πρώην Πρίγκηπα Νικόλαο πλάθοντας σενάρια μυθοπλασίας …

Παιδιά ηρεμήστε επιτέλους

Η ίδια παρέα επισκεπτόμαστε συχνά τον Όλυμπο

Και το επόμενο ραντεβού μας θα είναι η διαδρομή Παλιού Παντελεήμονα Καλλιπεύκης έτσι για να τα ξέρουν όλα οι ξερόλες!

Α ρε φίλε Νικόλαε εκ Καλιπεύκης ορμώμενε σε έκαναν και Πρίγκηπα Νικόλαο!».

Πηγή: olympusmera.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr