Γιώργος Χρανιώτης : Νανουρίζει τον γιο του και το Instagram «προσκυνά»
Ο Γιώργος Χρανιώτης προσπαθεί να έχει ενεργό ρόλο και παρουσία για το αγόρι του και έχει βρει τον πιο ξεχωριστό τρόπο να τον νανουρίζει
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά.
Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή στα μέσα του Ιουνίου ενώ ο νέος μπαμπάς, ως λάτρης των social media, έσπευσε να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Το νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή των νέων του ρόλων, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης ενημερώνει συχνά με τρυφερές αναρτήσεις του στο Instagram και τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις στην οικογένεια Χρανιώτη – Αβασκαντήρα.
Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να έχει ενεργό ρόλο για το αγόρι του και έχει βρει τον πιο ξεχωριστό τρόπο να τον νανουρίζει. Αντιγράφοντας… τη μαμά του μικρού!
Ωστόσο, η Γεωργία Αβασκαντήρα φαίνεται να διαφωνεί λίγο με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις του Γιώργου Χρανιώτη:
«Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ’ αυτό;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός «τρολάροντας» την καλή του και ανέβασε ένα video στο Instagram.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν




