Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης : H τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

Γιώργος Χρανιώτης : H τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

Λίγες μέρες μετά από τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα να θηλάζει το μωρό τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Χρανιώτης, καθώς μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο γιος τους γεννήθηκε την Κυριακή (14/6) , ενώ τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Γιώργος Χρανιώτης μέσω Instagram.

View this post on Instagram

Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Λίγες μέρες μετά από την χαρμόσυνη είδηση, ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό  στο Instagram ακόμα μια φωτογραφία στην οποία η  ευτυχισμένη μητέρα θηλάζει το νεογέννητο γιο της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τα συναισθήματα που του γεννά αυτή η εικόνα, ενώ ευχαρίστησε θερμά όσους του ευχήθηκαν για τον ερχομό του παιδιού του

«Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα.

 Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού.

Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο, να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τα ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!» έγραψε συγκινημένος ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Χρανιώτης:

View this post on Instagram

Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου,προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα.Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων,της μητέρας και του παιδιού.Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο,να ευχηθούν,να περιμένουν ώρες,να με αγκαλιάσουν,να συγχαρούν και να χαρούν.Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ,σε όλους εσάς,που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης,που ακόμα,για να μην λεω ανακρίβειες,τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω.Την αγάπη μου παλιόπαιδα.Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!💚💥🙏 #thankyou #respect #happiness #newkidontheblock #mybaby #mywoman #mypeople #myfriends #onelove

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024