Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης : Ένα βράδυ η γυναίκα μου με πέταξε έξω από το σπίτι

Γιώργος Χρανιώτης : Ένα βράδυ η γυναίκα μου με πέταξε έξω από το σπίτι

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του εν μέσω καραντίνας, τις καταχρήσεις και το γεγονός που το άλλαξε τη ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/5) ο δημοφιλής ηθοποιός  Γιώργος Χρανιώτης.

Εν αναμονή του ερχομού του πρώτου του παιδιού, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, ο Γιώργος Χρανιώτης παραδέχθηκε πως αρχικά η ιδέα του να γίνει πατέρας τον άγχωνε ιδιαίτερα, όμως μετά τα 40 ξεκίνησε να το σκέφτεται πιο έντονα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στο διάστημα των καταχρήσεων με αλκοόλ, τις οποίες σταμάτησε αφού μπήκε στη ζωή του το σερφ, τα διαστήματα έπαρσης αλλά και στην περίοδο που ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ψωρίαση.

«Ήμουν σε πολύ μπερδεμένη φάση όταν εκδήλωσα ψωρίαση, ήμουν μπερδεμένος και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν ένας χωρισμός μαζί με μια γυναίκα που είχε μπει στη ζωή μου και δεν ήξερα τι να κάνω.

Ήμουν μεταξύ έρωτα και αγάπης, είχα μπερδευτεί πάρα πολύ […] Δεν ήταν καθόλου ωραία περίοδος στη ζωή μου, θυμάμαι ότι έβραζα μέσα μου, οπότε μπήκε και λίγο παραπάνω αλκοόλ στη ζωή μου και μερικά περίεργα ξενύχτια.

Θυμάμαι ότι κρυβόμουν, έλεγα ψέμματα, ντρεπόμουν. Η ψωρίαση με έβαλε σε έναν δρόμο πολύ ειδικό γιατί αντιδρούσε το σώμα μου με πράγματα που δεν μου έκαναν καλό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του αλλά και την ιδιαίτερη περίοδο της εγκυμοσύνης, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα από τα παράλογα που του συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής, όταν η σύζυγός του τον έδιωξε από το σπίτι.

«Το μόνο που έχω καταλάβει και ευχαριστιέμαι είναι ότι περιμένω να μάθω πολλά πράγματα από το παιδί μου και να του μάθω αντίστοιχα πολλά ή λιγότερα. Δεν είμαι αυτούς που θέλουν να κάνουν το παιδί τους κάπως. Δεν θέλω να το κάνω τίποτα. Θέλω να είναι ελεύθερο!

Τη Γεωργία όταν την είδα είπα ένα «ωχ» και όχι «αχ», γιατί κατάλαβα ότι θα με απασχολήσει πολύ στη ζωή μου αυτή η γυναίκα.

Μάλλον εμένα με γοήτευαν πάντα οι μάγισσες και οι νεράϊδες, αλλά ως τώρα στη ζωή μου είχα γνωρίσει μάγισσες.

Και ξαφνικά είδα ένα κορίτσι ανεπιτήδευτο, ένα κορίτσι που μού θύμισε την Κιμ Μπάσιντζερ στα 80’s και κατάλαβα ότι αν δεν μπλεχτώ μαζί της, θα χάσω τη μητέρα του παιδιού μου!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εγκυμοσύνη στην καραντίνα

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος πετάει. Στα περισσότερα λέω ναι. Ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της.

Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω.

Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο. Όσο για τη διαφοροποίηση στο σώμα, είναι σαν να την απατάω με άλλη γυναίκα. Είναι σα να έχω μια άλλη γυναίκα δίπλα μου, ξαφνικά να την απατάω με αυτή και να της αρέσει κιόλας» τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024