Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ : «Είμαστε απογοητευμένοι από τις σκηνές έξω από το Άνφιλντ»

Λίβερπουλ : «Είμαστε απογοητευμένοι από τις σκηνές έξω από το Άνφιλντ»

Η Λίβερπουλ εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τη δυσαρέσκειά της προς όσους οπαδούς βρέθηκαν έξω από το «Άνφιλντ» το βράδυ της Τετάρτης (22/7)

Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) η Λίβερπουλ νίκησε με 5-3 την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» και πανηγύρισε την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είχε ζητήσει μέσω ανακοίνωσης από τους οπαδούς της να μην συγκεντρωθούν έξω από το «Άνφιλντ» και να παρακολουθήσουν τη φιέστα της απονομής του τροπαίου από το σπίτι τους λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ωστόσο πολλοί φίλοι των «reds» αγνόησαν αυτή την οδηγία και μαζεύτηκαν έξω από το γήπεδο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Λίβερπουλ η οποία εξέδωσε νέα ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αυτή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς όσους πανηγύριζαν έξω από το «Άνφιλντ», ενώ ευχαρίστησε όσους έμειναν σπίτι και είδαν την εορταστική τελετή από την τηλεόραση.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Λίβερπουλ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς που έμειναν στο σπίτι τους για να πανηγυρίσουν την απονομή, προστατεύοντας τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την πανδημία. Είμαστε ωστόσο απογοητευμένοι από τις σκηνές έξω από το Άνφιλντ και τους οπαδούς που δεν ακολούθησαν την εντολή».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024