Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μακρυγιάννης: «Στόχος το Ολυμπιακό όριο»

Μακρυγιάννης: «Στόχος το Ολυμπιακό όριο»

Ο 20χρονος κολυμβητής, αναφέρθηκε στους στόχους του για την νέα χρονιά:

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης αποτελεί έναν από τους επίλεκτους της κλασικής κολύμβησης. Ο 20χρονος πρωταθλητής του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου τρέφει όνειρα για τις μεγάλες διοργανώσεις του 2021 και θέλει να πραγματοποιηθεί το όνειρό του που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

«Ξεκίνησα το κολύμπι στην ηλικία των τριών ετών μαζί με τον δίδυμο αδελφό μου Αντώνη, στην ομάδα της Αργυρούπολης. Οι γονείς μου με ώθησαν στην κολύμβηση, επειδή πιστεύουν ότι είναι ένα από τα καλύτερά αθλήματα και έχει ελάχιστους τραυματισμούς»

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, θυμήθηκε τις προσπάθειες εξέλιξης, μέχρι επιτυχία της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών: «Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου είναι η πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών στα 200μ. ύπτιο.

Σαν έφηβος δεν ήμουν τόσο κάλος και δεν είχα διακρίσεις στο εξωτερικό, αλλά όλο αυτό με πείσμωσε να δουλέψω πιο σκληρά για να καταφέρω να διεκδικήσω μια θέση σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα των ανδρών».

Ο 20χρονος κολυμβητής, αναφέρθηκε και στους στόχους του για την νέα χρονιά: «Οι στόχοι μου αυτή την χρονιά είναι να μπορέσω να βρεθώ στην φυσική κατάσταση που ήμουν πριν την καραντίνα, να κατεβάσω τους χρόνους μου και να διορθώσω όσο πιο πολύ μπορώ τα λάθη που κάνω στην κούρσα μου.

Για το 2021, στόχος μου είναι να πιάσω το Ολυμπιακό όριο στα 200 μέτρα ύπτιο και να καταφέρω να εκπληρώσω το όνειρο κάθε αθλητή, που είναι η συμμέτοχη στην Ολυμπιάδα. Πέρα από το ύπτιο στόχος μου επίσης είναι να επιδιώξω να είμαι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο και στο ελεύθερο».

Ο πρωταθλητής του ΑΟ Π. Φαλήρου έκανε ειδική μνεία σε όσους στέκονται στο πλευρό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον ΑΟΠΦ, που με στηρίζει απόλυτα και πιστεύει σε μένα, τον προπονητή μου Δημήτρη Αθυμαρίτη, τους γονείς μου και τον αδερφό μου, που έχουν θυσιάσει πάρα πολλά πράγματά και είναι πάντα δίπλα μου.

Επίσης, ευχαριστώ τους προπονητές του Φαλήρου, τον φυσιοθεραπευτή μου Χάρη Βαλσαμίδη για την συνεισφορά του στην αποκατάσταση και στην αποφυγή τραυματισμών και τους συναθλητές μου που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024