Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Λιντς: «Σκεφτόμαστε για Καβάνι, προσπαθήσαμε για Ζλάταν»

Πρόεδρος Λιντς: «Σκεφτόμαστε για Καβάνι, προσπαθήσαμε για Ζλάταν»

Μετά από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ο πρόεδρος της Λιντς μίλησε για τις περιπτώσεις των Έντινσον Καβάνι και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πριν από λίγες ημέρες η Λιντς εξασφάλισε τη μαθηματική άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Ραντριτζάνι, μίλησε για τους μεταγραφικούς της στόχους για την επόμενη σεζόν.

Ο Ραντριτζάνι είπε ότι τον περασμένο Ιανουάριο κινήθηκε για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ότι τώρα εξετάζει την περίπτωση του Έντινσον Καβάνι.

Συγκεκριμένα δήλωσε για τον 38χρονο Σουηδό: «Να πάρω τον Ιμπραΐμοβιτς; Το προσπαθήσαμε τον Ιανουάριο αλλά επέλεξε τη Μίλαν και η ιδέα εξαφανίστηκε.

Πιστεύω ότι είναι πολύ αργά τώρα. Αλλάξαμε τη γνώμη μας και λόγω της έντασης του αγγλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Και για τον 33χρονο Ουρουγουανό: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτό με τον προπονητή, ποτέ δεν κάνουμε τίποτα χωρίς να συνεργαστούμε μαζί του. Ασφαλώς και σκεφτόμαστε για τον Καβάνι, είναι ακόμα ελεύθερος. Θα το δούμε στο μέλλον».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024