Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Την περασμένη Κυριακή (19/7) ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0 κάνοντας μια μεγαλοπρεπή φιέστα στη συνέχεια της βραδιάς.
Δύο από τους παίκτες που συνετέλεσαν στην επιτυχία των ερυθρόλευκων ήταν οι Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά. Η Αζαξιό είχε στο ρόστερ της τους δύο ποδοσφαιριστές και μόλις έμαθε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έσπευσε να τους συγχαρεί μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Μπράβο Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό».
Σημειώνεται ότι ο 24χρονος Σενεγαλέζος βρέθηκε στη γαλλική ομάδα κατά την περίοδο 2014-17 μετρώντας 1 γκολ σε 71 συμμετοχές. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα αγωνίστηκε κατά την περίοδο 2016-18 μετρώντας 2 γκολ σε 45 συμμετοχές.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!