Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπογδάνος κατά δημοσιογράφων και κατά της ΕΣΗΕΑ

Μπογδάνος κατά δημοσιογράφων και κατά της ΕΣΗΕΑ

Συνεχίζει τις προκλήσεις και τις απειλές κατά πάντων ο Κ. Μπογδάνος. Μετά τις απειλές μηνύσεων κατά δημοσιογράφων, τώρα στρέφεται και κατά της ΕΣΗΕΑ επειδή η τελευταία εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους 4 δημοσιογράφους που απείλησε ο βουλευτής της ΝΔ. Νέα πολιτική κάλυψη από τον Στ. Πέτσα.

Συνεχίζει τις προκλήσεις και τις απειλές κατά πάντων ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μετά τις απειλές μηνύσεων κατά δημοσιογράφων, τώρα ο κ. Μπογδάνος στρέφεται και κατά της ΕΣΗΕΑ επειδή η τελευταία στήριξε τους δημοσιογράφους μέλη της και τόνισε ότι δεν θα γίνουν ανεκτές οι απειλές και στοχοποίησή τους από τον βουλευτή της ΝΔ.

Δεν θα γίνουν ανεκτά

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τις απειλές κατά της Ελευθερίας Κουμάντου και του Νίκου Μπογιόπουλου, έβαλε στο στόχαστρο την Μαρία Δεναξά καθώς και την Έλενα Ακρίτα απειλώντας την με μήνυση.

«To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη στήριξή του στους συναδέλφους Ελευθερία Κουμάντου, Νίκο Μπογιόπουλο, Μαρία Δεναξά και Έλενα Ακρίτα απέναντι στις έμμεσες απειλές, την στοχοποίηση και την απαξιωτική συμπεριφορά του βουλευτή κυρίου Κων. Μπογδάνου» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει:

«Η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας. Και ο μόνος τρόπος άσκησης της δημοσιογραφίας είναι με την αναζήτηση της αλήθειας. Οι ύβρεις, η απόπειρα λογοκρισίας και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, δεν είναι φαινόμενα ανεκτά ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από την Ένωση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα ενημερώσει την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία».

Αριστερή ασυδοσία!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στράφηκε και κατά της Ένωσης Συντακτών κάνοντας λόγο για «αριστερή ασυδοσία»!

«Η ΕΣΗΕΑ -που όταν απολύθηκα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε άχνα- τολμάει και καταφέρεται εναντίον μου διότι δεν ανέχομαι να με συκοφαντούν υβριστές. Η αριστερή ασυδοσία έχει αποσαθρώσει πλήρως τα θεμέλια του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων. Αλητεία και ξετσιπωσιά».

Καλύπτει το Μαξίμου

Πάντως ο κ. Μπογδάνος συνεχίζει να έχει την κάλυψη του μεγάρου Μαξίμου για τις επιθέσεις και τις απειλές κατά δημοσιογράφων, μετά την κάλυψη που είχε για την παρουσία του σε συγκέντρωση με τον Ηλία Κασιδιάρη τον υπόδικο πρώην βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κλήθηκε να σχολιάζει τις μηνύσεις και απειλές μηνύσεων του βουλευτή κατά δημοσιογράφων και ο Στέλιος Πέτσας απάντησε:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον τρόπο του δημοσίου διαλόγου του κ. Μπογδάνου με δημοσιογράφους σε κοινωνικά δίκτυα, σε συνέχεια όσων έχουμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ένα δημοσίευμα, μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, για αυτό καλέσαμε άλλωστε και την κ. Γεροβασίλη να προβεί σε μηνύσεις για το Μάτι».

Πογκρόμ

Σημειώνεται πάντως ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 έχουν καταγγείλει τον κ. Μπογδάνο για την τακτική της στοχοποίησης των δημοσιογράφων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024