Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης - Τι κατέθεσε μάρτυρας

Τρίκαλα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης – Τι κατέθεσε μάρτυρας

Ως πολύ σημαντικά αξιολογούνται από την Αστυνομία τα όσα κατέθεσε μάρτυρας το πρωί της Δευτέρας, μετά την έκκληση του δικηγόρου της οικογένειας για να προσέλθουν στις Αρχές όσοι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Ως πολύ σημαντικά αξιολογούνται από την Αστυνομία τα όσα κατέθεσε μάρτυρας το πρωί της Δευτέρας, μετά την έκκληση του δικηγόρου της οικογένειας για να προσέλθουν στις Αρχές όσοι γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η 16χρονη κοπέλα εθεάθη στις 03:45 τα ξημερώματα, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, σε κακή ψυχολογική κατάσταση σε δρόμο κοντά στο σπίτι της.

Στη 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η 16χρονη συναντάται με τον 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Στο ραντεβού τη συνοδεύει και η ξαδέλφη της.

Η 16χρονη μπαίνει στο αμάξι του 26χρονου και μαζί κατευθύνονται στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Κάθονται μαζί για περίπου μια ώρα και στις 3 παρά τέταρτο ο αστυνομικός την αφήνει έξω από το σπίτι της, στην οδό Καραϊσκάκη. Δυο νεαροί που την είδαν κατέθεσαν πως ήταν πολύ ευδιάθετη.

Τι αποκάλυψε βίντεο

Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης, και να μιλά στο κινητό της για περισσότερο από μισή ώρα.

Στις τέσσερις παρά τέταρτο, μια γυναίκα την βλέπει να περπατά σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στο σπίτι του 26χρονου αστυνομικού. Η κατάθεσή της θεωρείται κομβική.

«Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα ‘αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της’. Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση», είπε η γυναίκα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, που πραγματοποίησε αυτοψία στο εκκλησάκι όπου βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια, εκτίμησε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να ανέβει κάποιος στη στέγη του ναού, που είναι υπό κατασκευή, ενώ και η σκαλωσιά που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία είναι εξαιρετικά ασταθής.

Παράλληλα, ερευνώνται και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να σχηματισθεί πλήρως το παζλ που θα απαντήσει στο γιατί και το πώς κατέληξε νεκρό το κορίτσι.

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Οι έρευνες μπορεί να προχωρούν, ωστόσο τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση – θρίλερ παραμένουν αναπάντητα.

Την ώρα που οι αστυνομικοί ψάχνουν απαντήσεις στο τελευταίο τηλεφώνημα και η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους», οι γονείς της κοπέλας ξεσπούν επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό τους, ότι δηλαδή σκότωσαν την κόρη τους και ότι δεν αυτοκτόνησε.

«Μας σκότωσαν το κορίτσι», λέει η μητέρα.

«Περιμέναμε να έρθει η Μαρία, ξαφνικά άκουσα φωνές», είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας «Μαρία-Μαρία».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024