Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουλβς προχωρά στην επέκταση συνεργασίας με τον Νούνο Εσπιρίτο

Η Γουλβς προχωρά στην επέκταση συνεργασίας με τον Νούνο Εσπιρίτο

Η Γουλβς ετοιμάζεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει κάνει πολύ καλή πορεία με τη Γουλβς. Η αγγλική ομάδα με τον Πορτογάλο στον πάγκο της, βρίσκεται προς το παρόν στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Μολινό» για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League.

Το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού λήγει σε λιγότερο από έναν χρόνο, ωστόσο η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» έχει δεσμευτεί να τον κρατήσει στην ομάδα λόγω των πολύ καλών της εμφανίσεων.

Η μέχρι στιγμής πορεία της Γουλβς έχει κάνει πολλές ομάδες να επιθυμούν να αποκτήσουν τον Εσπίριτο Σάντο για τον πάγκο τους, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι δεν επιθυμεί να αλλάξει ομάδα αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω ακόμα 11 μήνες στο συμβόλαιό μου, οπότε το συμβόλαιό μου είναι εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε δεσμευτεί και όταν υπογράφεις κάτι, η υποχρέωσή σου είναι να εστιάζεις σε αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας: «Θα συμβεί. Έχω ακόμα ένα συμβόλαιο, άρα δεν υπάρχει νόημα για να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Αναφερόμενος στις υποχρεώσεις της ομάδας δήλωσε: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Όταν έχεις ένα συμβόλαιο και υπογράφεις κάτι, πρέπει να δεσμευτείς. Πρέπει να παίξουμε τη Δευτέρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και στη συνέχεια την Κυριακή. Επιπλέον έχουμε το Europa League, άρα έχουμε ακόμα πολλά πράγματα μπροστά μας για να επικεντρωθούμε.

Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και έχουμε πολλά πράγματα για να επικεντρωθούμε σε καθημερινή βάση και να αποστασιοποιηθούμε από άλλα πράγματα».

Ο Πορτογάλος προπονητής θα ελέγξει τη φυσική κατάσταση των παικτών του πριν από το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ύστερα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα με 4 αγώνες σε 12 ημέρες.

Ο Αντάμα Τραορέ έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Γουλβς παρά τον τραυματισμό στον ώμο του με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ οι Λεάντερ Ντεντόνκερ, Ματ Ντόχερτι και Πέδρο Νέτο ευελπιστούν στο να προλάβουν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024