Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπάνια φωτογραφία: Οι σταρ του ελληνικού κινηματογράφου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Σπάνια φωτογραφία: Οι σταρ του ελληνικού κινηματογράφου σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Τον Ιούλιο του '63 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ

Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζει ακόμα και σήμερα να ασκεί τη δική της γοητεία στο κοινό, φέρνοντας στην επιφάνεια αναμνήσεις και άγνωστες ιστορίες μιας άλλης εποχής.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, μέσα από τον οποίο συχνά με αναρτήσεις του μας ταξιδεύει στο χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μία ακόμα σπάνια vintage φωτογραφία από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Τον Ιούλιο του 1963 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κινηματογράφου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος είχε ασχοληθεί και επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, αλλά και η γεωργία Βασιλειάδου, που σφύριξε την έναρξη του αγώνα με τον χαρακτηριστικό της τρόπο.

«Τον Ιούλιο του ’63 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κιν/φου ταξιδεύουν στην Θεσ/νίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γεμίσει με περισσότερους από είκοσι χιλιάδες θεατές που ανυπομονούν να δουν από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες που θαυμάζουν μέσα από την μεγάλη οθόνη.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στον αγώνα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (αριστερά) ο οποίος σε νεαρή ηλικία θα ασχοληθεί ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ που υπήρξε και η αγαπημένη του ομάδα.

Επίσης ο Νίκος Κούρκουλος με εμπειρία στον χώρο καθώς έχει ξεκινήσει από τα τσικο του Παναθηναικού για να περάσει στην συνέχεια στην κύρια ομάδα, οι Γιώργος Πάντζας, Ανδρέας Ντούζος και Γιάννης Μαλούχος και οι διάσημοι άσσοι της εποχής Μίμης Δομάζος, Μίμης Στεφανάκος και Τάκης Λουκανίδης για την ενίσχυση της ομάδας των ηθοποιών.

Η Γεωργία Βασιλειάδου (φωτο – με τον διαιτητή και παίχτη του ΠΑΟΚ) σφυρίζει την έναρξη του αγώνα όπου με τον χαρακτηριστικό της τρόπο κάνει όλες τις παρεμβάσεις για την τήρηση των κανόνων και οι Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Σταυρίδης ως επόπτες γραμμών δίνουν την δική τους ευχάριστη και χιουμοριστική διάθεση.

Ο αγώνας θα λήξει με σκορ 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα τους παίχτες με τους οποίους στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς άλλος ένας αγώνας θα διεξαχθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας με ηθοποιούς και δημ/φους ανάμεσα στους οποίους και πάλι οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Ντούζος καθώς και οι Κώστας Βουτσάς και Τάσος Γιαννόπουλος.

Τον ραδιοφωνικό σχολιασμό αναλαμβάνει ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος με την Τζένη Καρέζη να αποθεώνει από τις κερκίδες τους συναδέλφους της και ο αγώνας να λήγει με ισόπαλο σκορ 2-2.

Στις χρυσές δεκαετίες που μεγαλούργησαν οι μεγαλύτερες μορφές της τέχνης και του πολιτισμού, το ποδόσφαιρο κατείχε ξεχωριστή θέση στην ψυχαγωγία του κόσμου με διάσημους και γοητευτικούς άσσους των γηπέδων να καταφέρνουν να «σκοράρουν» και στην καρδιά λαμπερών αστεριών της εποχής», γράφει ο Άρης Λουπάσης.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία:

View this post on Instagram

Τον Ιούλιο του '63 μεγάλα αστέρια του θεάτρου και του κιν/φου ταξιδεύουν στην Θεσ/νίκη για να συμμετάσχουν σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γεμίσει με περισσότερους από είκοσι χιλιάδες θεατές που ανυπομονούν να δουν από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες που θαυμάζουν μέσα από την μεγάλη οθόνη. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στον αγώνα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (αριστερά) ο οποίος σε νεαρή ηλικία θα ασχοληθεί ως τερματοφύλακας της ΑΕΚ που υπήρξε και η αγαπημένη του ομάδα. Επίσης ο Νίκος Κούρκουλος με εμπειρία στον χώρο καθώς έχει ξεκινήσει από τα τσικο του Παναθηναικού για να περάσει στην συνέχεια στην κύρια ομάδα, οι Γιώργος Πάντζας, Ανδρέας Ντούζος και Γιάννης Μαλούχος και οι διάσημοι άσσοι της εποχής Μίμης Δομάζος, Μίμης Στεφανάκος και Τάκης Λουκανίδης για την ενίσχυση της ομάδας των ηθοποιών. Η Γεωργία Βασιλειάδου (φωτο – με τον διαιτητή και παίχτη του ΠΑΟΚ) σφυρίζει την έναρξη του αγώνα όπου με τον χαρακτηριστικό της τρόπο κάνει όλες τις παρεμβάσεις για την τήρηση των κανόνων και οι Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Σταυρίδης ως επόπτες γραμμών δίνουν την δική τους ευχάριστη και χιουμοριστική διάθεση. Ο αγώνας θα λήξει με σκορ 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα τους παίχτες με τους οποίους στην συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς άλλος ένας αγώνας θα διεξαχθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας με ηθοποιούς και δημ/φους ανάμεσα στους οποίους και πάλι οι Κωνσταντάρας, Κούρκουλος και Ντούζος καθώς και οι Κώστας Βουτσάς και Τάσος Γιαννόπουλος. Τον ραδιοφωνικό σχολιασμό αναλαμβάνει ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος με την Τζένη Καρέζη να αποθεώνει από τις κερκίδες τους συναδέλφους της και ο αγώνας να λήγει με ισόπαλο σκορ 2-2. Στις χρυσές δεκαετίες που μεγαλούργησαν οι μεγαλύτερες μορφές της τέχνης και του πολιτισμού, το ποδόσφαιρο κατείχε ξεχωριστή θέση στην ψυχαγωγία του κόσμου με διάσημους και γοητευτικούς άσσους των γηπέδων να καταφέρνουν να "σκοράρουν" και στην καρδιά λαμπερών αστεριών της εποχής.#arisloupasis#greekactors#greekactress#greekcinema#greektheater#vintagegreece#vintagemovies

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024