Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας : Το επικό throwback που «γκρέμισε» το Instagram

Χάρης Ρώμας : Το επικό throwback που «γκρέμισε» το Instagram

Ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε φωτογραφία από όταν ήταν 18 χρονών και το Instagram τον αποθέωσε

Ο Χάρης Ρώμας είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας του.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram o δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, αναπολώντας το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα καρέ από το ταξίδι του στο χρόνο.

Ο τηλεοπτικός «Πώποτας»  ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου διατηρεί πάνω από τριάντα χιλιάδες ακολούθους.

Εκεί λοιπόν, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει σε ηλικία 18 χρόνων.

«Θέλετε να σας τρελάνω κι άλλο; Ήμουνα ΚΑΙ 18!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του με τα σχόλια και τις καρδούλες να πέφτουν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή».

Δείτε παρακάτω το επικό throwback που έκανε ο Χάρης Ρώμας:

Ο έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών.

Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς).

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024