Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αήττητος νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, διέλυσε τον Νηρέα (16-4)

Αήττητος νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, διέλυσε τον Νηρέα (16-4)

Οι Ερυθρόλευκες δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Χαλανδρίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησαν αήττητες το νταμπλ.

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου Πόλο Γυναικών, με τις Ερυθρόλευκες να διαλύουν τον Νηρέα Χαλανδρίου με 16-4, να κατακτούν το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του και το φετινό αήττητο νταμπλ τους.

Οι αθλήτριες του Παυλίδη δεν είχαν ποτέ αντίσταση από τη νεανική ομάδα του Χαλανδρίου, εξ αρχής έδειξαν τις διαθέσεις τους και με κατέκτησαν την δεύτερή τους στον θεσμό στο πλαίσιο του 3ου Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου.

Από το πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του. Η Βασιλική και η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν οι πρωταγωνίστριες των πρωταθλητριών Ελλάδας και με τρία γκολ (δύο από την πρώτη), τελείωσαν το πρώτο οκτάλεπτο στο 3-0.

Οι Ερυθρόλευκες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι. Γρήγορα προηγήθηκαν με την Κανετίδου με 5-0, ενώ η Ελευθερία έδωσε αέρα έξι τερμάτων στην ομάδα του Πειραιά. Η Μπενέκου έγραψε το 7-0 που ήταν και το σκορ του οκταλέπτου, στον… υγιεινό περίπατο του Ολυμπιακού επί του Νηρέα.

Επιστρέφοντας το ματς οι αθλήτριες του Παυλίδη έστειλαν το ματς στο 10-0 με την Βασιλική Πλευρίτου. Η Τορνάρου ήταν αυτή που πέτυχε το πρώτο γκολ του Νηρέα (10-1) στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, με τον Ολυμπιακό να αντιδράει απευθείας και με δύο γκολ ακόμα να φτάνει στο 12-1.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στα τελευταία οκτώ λεπτά του τελικού με το σκορ στο 12-2. Η 16χρονη Σιούτη έκανε με μακρινό σουτ το 14-3, με το παιχνίδι να έχει πάρει τον δρόμο του και τις αήττητες Ερυθρόλευκες να κατακτούν την κούπα με περίσσια άνεση.

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 5-2, 4-2

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024