Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ομπαμεγιάνγκ έστειλε την Αρσεναλ στον τελικό (2-0)

Ο Ομπαμεγιάνγκ έστειλε την Αρσεναλ στον τελικό (2-0)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 και έκλεισε θέση στο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Το Κύπελλο Αγγλίας είναι η διοργανώση της. Και όταν παίζει απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι πέρνει πάντα την πρόκριση.

Η Άρσεναλ έκλεισε θέση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε των Πολιτών με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και πλέον περιμένει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ηταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, άντεξε την πίεση της Σίτι στο δεύτερο και πλέον θα διεκδικήσει το 14ο Κύπελλο Αγγλίας στην ιστορίας της. Από την άλλη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποκλείστηκε και πάλι τους Κανονιέρηδες σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας, μετά από το 2017.

Η Λονδρέζικοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό, προειδοποίησαν με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 16΄, ωστόσο ο Γκαμπονέζος τρία λεπτά αργότερα νίκησε τον Έντερσον για το 1-0. Απο εκεί και πέρα η Αρσεναλ πήρε ψυχολογία, έχασε και άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ παράλληλα ήταν συγκεντρωμένη στα μετόπισθεν, μην αφήνοντας χώρους στην Σίτι να αντιδράσει.

Οι λονδρέζοι κατάφεραν μάλιστα στο 71′ να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων, με σκόρερ ξανά τον Ομπαμεγιάνγκ και πανηγύρισαν στο φινάλε την μεγάλη τους επιτυχία, καθώς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό.

Αντίπαλος της Άρσεναλ θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Κυριακής.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024