Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη σωτηρίας για τον Παναιτωλικό (1-0)

Νίκη σωτηρίας για τον Παναιτωλικό (1-0)

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 του Βόλου και πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναιτωλικός στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ επικράτησε με 1-0 του Βόλου και πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή του στη Superleague.

Η ομάδα του Αγρινίου έκλεισε με θετικό πρόσημο μια πολύ δύσκολη χρονιά και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Τα Καναρίνια πολλές φορές μέσα στη σεζόν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και με το… ενάμιση πόδι στην Superleague 2, αλλά στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Βόλου ήταν ο Ντουάρτε, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Βόλο στην αρχή να είναι πιο επικίνδυνος, αλλά να τα κάνει… μαντάρα στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός ήταν πιο αποτελεσματικός και στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Ντουάρτε να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπαΐροβιτς κυνήγησε μια φαινομενικά χαμένη φάση και έκλεψε την μπάλα μετά το γύρισμα του Κυζιρίδη, με τον Ντουάρτε να σκοράρει με ωραίο γυριστό σουτ για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Μπαΐροβιτς δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Γκαραβέλη. Αμέσως μετά την ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Γκέντρισεκ.  Η κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού σταμάτησε στη δεξιά δοκό και στη συνέχεια οι αμυντικοί του Παναιτωλικού απομάκρυναν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 63’.  Ο Μπαλογιάννης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε την κεφαλιά, αλλά αντί να στείλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, ουσιαστικά… απέκρουσε και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 76’ ο Φερνάντες έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο δυνατό σουτ του Μαξ. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έφτασε μια… ανάσα από το 2-0, αλλά ο Μπαΐροβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει, μετά το επικίνδυνο γύρισμα του Παρρά.

Ετσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν με νίκη την παραμονή τους στη Superleague…

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Φερνάντες, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Παρράς, Ταχάρ (79’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ντουάρτε (79’ Μπελεβώνης), Ρόσα (61’ Άλβαρες), Αριγίμπι (61’ Μουνιέ), Μπαΐροβιτς (89’ Καββαδίας).

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος (69’ Κορέλας), Φεράρι, Μπαλογιάννης (89’ Μπάλλας), Τσοκάνης, Μαξ, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55’ Ζοάο).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024