
Γκιγιέρμε : Αξίζαμε το πρωτάθλημα – Να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο
Ο Γκιγιέρμε μίλησε για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, αλλά και για τα παιχνίδια σε Κύπελλο και Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (19/7, στις 20:00) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.
Μάλιστα, μετά το παιχνίδι θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρολεύκων».
Ο Γκιγιέρμε μίλησε στη Nova για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και αυτά που έρχονται σε Κύπελλο και Ευρώπη, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού είπε:
«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό».
Στην συνέχεια πρόσθεσε:
«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».
- Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όταν δεν βάζεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου;
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας



