Σε μια επιεικώς... αμφιλεγόμενη διαμαρτυρία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί προχώρησαν τα λιγοστά μέλη μια οργάνωσης που φέρει τον περίεργο τίτλο... «Έλληνες Αριστοκράτες»

Σε μια επιεικώς… αμφιλεγόμενη διαμαρτυρία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί προχώρησαν τα λιγοστά μέλη μια οργάνωσης που φέρει τον περίεργο τίτλο… «Έλληνες Αριστοκράτες».

Τα πέντε μέλη της είχαν την ιδέα να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Ερντογάν με μια «συγκέντρωση» έξω από το τζαμί Τζισταράκη στο Μοναστηράκι. Όπως γράφουν οι ίδιοι στο Youtube:

«Οι Έλληνες Αριστοκράτες πραγματοποίησαν στις 13-7-2020 δράση διαμαρτυρίας έξω από το τζαμί Τζισταράκη στο Μοναστηράκι κατά της κατάπτυστης αποφάσεως Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί και πρότειναν σειρά αντιμέτρων».

Στο Facebook υπάρχει πάντως και ένα αντίστοιχου ύφους βίντεο στο οποίο εμφανίζονται τα μέλη της ίδιας ομάδας συγκεντρωμένα μπροστά στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου να αποτίουν χαιρετισμό με στρατιωτικό βήμα, να ζητωκραυγάζουν υπέρ του «βασιλέα Παλαιολόγου» και της «Ελληνικής Αριστοκρατίας» καθώς και να εκφράζουν την απόφασή τους «να πεθάνουν για την ελευθερία της Ελλάδος πολεμώντας εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς»…

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr