Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάχρονος έσωσε την αδελφή του από σκύλο – «Θα πέθαινα για να ζήσει εκείνη»

Εξάχρονος έσωσε την αδελφή του από σκύλο – «Θα πέθαινα για να ζήσει εκείνη»

Έκανε 90 ράμματα, αλλά έγινε το απόλυτο viral.

Viral έχει γίνει η ηρωική πράξη του 6χρονου Μπρίτζερ Γουόκεραπό το Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, ο οποίος έσωσε την αδελφή του από τα δόντια ενός ημίαιμου «γερμανικού ποιμενικού σκύλού.

Ο Μπρίτζερ μπήκε ανάμεσα στον σκύλο και στην 4χρονη αδελφή του, ώστε να την σώσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Ο εξάχρονος υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση με 90 ράμματα.

«Αν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ήμουν εγώ», είπε ο μικρός μετά την επέμβαση, όταν ο πατέρας του τον ρώτησε «πώς το έκανε».

Η θεία του μικρού, Νικόλ Γουόκερ, έγραψε την ιστορία του στο Instagram, ζητώντας από διάσημους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί σούπερ-ήρωες στη μεγάλη οθόνη, να αναγνωρίσουν την νέα προσθήκη στην «ομάδα τους».

H Γουόκερ προσέθεσε ονομαστικά με tag πρωταγωνιστές των Avengers, που είναι οι «αγαπημένοι» του Μπρίτζερ, όπως ο Μαρκ Ράφαλο, ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και ο Κρις Έβανς. Και ο Captain America ανταποκρίθηκε.
«Captain America εδώ, διάβασα την ιστορία σου, είδα τι έκανες και είμαι σίγουρος ότι το έχεις ακούσει πολλές φορές τις τελευταίες δύο ημέρες αλλά επέτρεψε μου να είμαι ο επόμενος που θα σου το πει φίλε: είσαι ήρωας. Αυτό που έκανες ήταν τόσο θαρραλέο και ανιδιοτελές. Η αδελφή σου είναι πολύ τυχερή που σε έχει αδελφό. Οι γονείς σου πρέπει να είναι περήφανοι για σένα», ακούγεται να λέει ο Έβανς στο βίντεο.

«Θα βρω τη διεύθυνσή σου και θα σου στείλω μια αυθεντική ασπίδα του Captain America φίλε, επειδή το αξίζεις».

Ο μικρός λόγω των 90 ραμμάτων δεν μπορεί να χαμογελάσει πλατιά για τεχνικούς λόγους, ωστόσο ούτε στα πιο τρελά όνειρά του δεν πίστευε πως οι αγαπημένοι του ήρωες θα ανταποκρίνονταν.

Μάλιστα προσθέτει πως «οι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι υπέροχοι άνθρωποι» και φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο μικρό παιδί και την οικογένειά του. «Δεν νιώθουμε θυμό για αυτούς, το αντίθετο, υπάρχει μόνο η αγάπη δυναμώνει μεταξύ των οικογενειών μας, ως αποτέλεσμα του περιστατικού».

Η Αν Χάθαγουεϊ που έχει «ηρωική εμπειρία» ως Cat Woman, συγκινήθηκε από την ιστορία έκανε την εξής ανάρτηση.

«Δεν είμαι Avenger αλλά ξέρω πότε έχω μπροστά μου έναν σούπερ ήρωα», έγραψε.

«Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι θα είμαι έστω και «στο μισό» τόσο γενναία, όσο γενναίος είσαι εσύ Μπρίτζερ. […] Έι, Μαρκ Ράφαλο, χρειάζεσαι κάποιον στην ομάδα;»

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024