Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης: Η κυβέρνηση κατασκευάζει προβοκάτσιες και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγκούσης: Η κυβέρνηση κατασκευάζει προβοκάτσιες και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ

«Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές, σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης

Την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση θανάτου του 27χρονου στο Βόλο, σχολιάζει με δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Επιχειρεί να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών

«Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ουσιαστικά έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές», σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης και συμπληρώνει πως θα τοποθετηθεί «μετά την ολοκλήρωση των ερευνών».

«Προφανώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι. Παρά τη γενικευμένη κατακραυγή για το Χουντονόμο τους, συνεχίζουν να πορεύονται στον κατήφορο ενός νεογκεμπελικού τύπου προπαγάνδας», τονίζει ο ίδιος, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση».

«Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά», καταλήγει.

Αθλιότητα, ασύστολο ψέμα

Υπενθυμίζεται ότι μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 27χρονου ακτιβιστή από το Βόλο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να εκδώσει μια πρωτοφανή ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά επιχειρεί να προκαταλάβει τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής

«Σε ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο γίνεται προσπάθεια ή ακόμη χειρότερα συνδέεται ευθέως ο θάνατος με προ μηνός καταγγελία του για αστυνομική βία. Πρόκειται για αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα. Είναι ανεύθυνοι και αδίστακτοι. Τα αίτια θανάτου θα αποδειχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή που έχει διαταχθεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024