Σκοπός της παύσης της λειτουργίας είναι τόσο η απολύμανση των χώρων της κατασκήνωσης όσο και η διενέργεια τεστ κοροναϊού στο σύνολο του μόνιμου προσωπικού. Η διακοπή της λειτουργίας θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου

Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της ανακοίνωσε ο αρχηγός της κατασκήνωσης στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, Πάνος Σκούρας, στην οποία έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής δύο κρούσματα κοροναϊού σε ανήλικα κορίτσια.

Σκοπός της παύσης της λειτουργίας είναι τόσο η απολύμανση των χώρων της κατασκήνωσης όσο και η διενέργεια τεστ κοροναϊού στο σύνολο του μόνιμου προσωπικού. Η διακοπή της λειτουργίας θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου.

«Αποφασίζουμε ότι η κατασκήνωση θα παραμείνει κλειστή κατά το διάστημα 19-22 Ιουλίου για να απολυμανθούν όλοι οι χώροι μας και να υποβληθεί σε τεστ όλο το μόνιμο προσωπικό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο αρχηγός της κατασκήνωσης «Skouras Camp» ευχαρίστησε προσωπικό και γονείς και ανανέωσε το ραντεβού για τους νέους κατασκηνωτές στις 22 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της κατασκήνωσης:

Αγαπητοί Γονείς,Τα τελευταία 24ωρα δίνουμε κι εμείς τη δική μας μάχη. Από τη μία, η υγεία των παιδιών και των ανθρώπων…

Δημοσιεύτηκε από Skouras Camp στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr