Απίστευτος τύπος «έντυσε» το αμάξι του με… νουντλς!
Πατέρας και γιος χρειάστηκαν περίπου τρεις μέρες για να καλύψουν το αυτοκίνητό του με νουντλς.
Χρειάστηκαν, όπως αναφέρει το sputniknews 1.140 πακέτα διάφορων ειδών νουντλς, 10 κολλητικές ταινίες και 120 κόλλες.
«Εγώ, μαζί με τον μικρό μου γιο, Βίτια, φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο από πακέτα νουντλς και το ονομάσαμε Lapshina (Ζυμάξι). Κάποιος από εσάς θα πει ότι ο “Θείος Βαλέρα” είναι τρελός, ενώ άλλος θα ζηλέψει τη δημιουργία μας. Δεν έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Το αμάξι είναι εντελώς καλυμμένο με νουντλς» εξήγησε.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.