Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Πέθανε το 5χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από το Σάββατο

Θεσσαλονίκη: Πέθανε το 5χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από το Σάββατο

Το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείου ήταν διασωληνωμένο και χωρίς σφυγμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα στην ΜΕΘ παίδων όπου νοσηλευόταν

Κατέληξε το πρωί πεντάχρονο αγοράκι που νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου .

Το αγοράκι είχε ανασυρθεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Στη συνέχεια το αγοράκι παραλήφθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείο και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ιπποκρατείου , Νικάλαος Αντωνάκης, το παιδί όταν έφτασε στο νοσοκομείου ήταν διασωληνωμένο και χωρίς σφυγμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα στην ΜΕΘ παίδων όπου νοσηλευόταν.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024