Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Μπονάτσο στον Θεολόγο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Μπονάτσο στον Θεολόγο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης την περίοδο του μεγάλου έρωτα τους

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος, υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά και φλογερά ζευγάρια της ελληνικής showboz ζώντας έναν δυνατό έρωτα για περίπου πέντε χρόνια με την σχέση τους να μονοπωλεί στα περιοδικά της εποχής.

Πρόσφατα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι του στον προσωπικό παράδεισο της Αλίκης, το εξοχικό της στον Θεολόγο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη «ανέβασε» σπάνιες φωτογραφίες τους και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. «Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου.» είχε πει το 1982 η ηθοποιός «Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά».

Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο «Εργοστάσιο». Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής «Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…». «Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες :

View this post on Instagram

Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. «Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου.» είχε πει το 1982 η ηθοποιός «Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά». Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο «Εργοστάσιο». Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής «Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…». «Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο…#alikivougiouklaki #vlassisbonatsos #greeksummer #vintagegreeksummer #greekactors #greekmemories

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) on

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024