Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανιώνιος – Παναιτωλικός : Το ματς που κρίνει όλη τη σεζόν

Πανιώνιος – Παναιτωλικός : Το ματς που κρίνει όλη τη σεζόν

Πανιώνιος και Παναιτωλικός κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς - τελικό που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και ποιος θα μείνει στη Super League τη νέα σεζόν.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό σε ένα ματς δίχως αύριο και για τις δυο ομάδες. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τους Αγρινιώτες να είναι προτελευταίοι και μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Ιστορικό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τελικός, ενώ παράλληλα και οι δυο θα έχουν στον νου τους το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τη Ξάνθη, αφού και οι Ακρίτες είναι στο κόλπο του υποβιβασμού.

Η Ξάνθη που χθες τελικά έμαθε ότι δεν θα πάρει πίσω τους επτά βαθμούς από την υπόθεση της συνιδιοκτησίας καθώς δεν είχε κάνει προσφυγή και αυτή έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό και το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της βαθμολογίας, με την ίδια μάλιστα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Ο καθένας λοιπόν καταλαβαίνει ότι Πανιώνιος και Παναιτωλικός παίζουν μια κατηγορία απόψε, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τη Ξάνθη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η Λαμία τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα ματς (19:15):

Πανιώνιος – Παναιτωλικός
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης
Λαμία – ΑΕΛ
Βόλος – Ατρόμητος

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024