Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζόζεφιν: Γιατί έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram;

Ζόζεφιν: Γιατί έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram;

Η Ζόζεφιν διέγραψε τα πάντα από το Instagram και αποκαλύπτει το λόγο

Η Ζόζεφιν διέγραψε τα πάντα από το Instagram και αποκαλύπτει το λόγο.

«Το 2020 εμένα με βοήθησε γιατί έβαλα κάτω κάποια πράγματα, αναθεώρησα πράγματα και με έκανε να νιώθω πιο δυνατή από ποτέ».

View this post on Instagram

Taking a break🦋

A post shared by Jo$ephine (@josephinewendel) on

«Μέσα στην καραντίνα διέγραψα όλες μου τις φωτογραφίες από το Instagram. Μου την έδωσε! Είναι αυτό που λέμε, βαρέθηκα ρε παιδί μου, τα έσβησα όλα και έμεινα με 25 φωτογραφίες» πρόσθεσε, επίσης, η Ζόζεφιν. «Ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή. Ήθελα να δείξω στον κόσμο κάτι καινούργιο».

«Σίγουρα δεν κάνω influencing πάνω σε κάτι στα social media. ΕΘέλω να τα χρησιμοποιώ για να αναδείξω τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Θέλω πιο πολύ fun πράγματα γιατί με έχει κουράσει λίγο… τσαντούλα, ρουχαλάκι! Το κάναμε πιο παλιά και ο κόσμος πια ξέρει τι να αγοράσει» συμπλήρωσε η  Ζόζεφιν.

«Βαρέθηκα να είμαι στο κινητό, να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, το κουτσομπολιό αυτό…»

«Δεν είναι σημαντικό πια. Έσβησα όλες τις φωτογραφίες μου, από 1000 και κάτι έχουν μείνει 80. Βαρέθηκα. Βαρέθηκα να είμαι στο κινητό, να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι, το κουτσομπολιό αυτό… Κουράστηκα! Μου έπαιρνε πολύ χρόνο από τη ζωή μου. Θα ανεβάσω τη φωτογραφία μου και αφήνω το κινητό μετά. Μόνο δουλειά ανεβάζω. Τα live μου, το μαγαζί, το look μου. Προσωπική ζωή όχι! Γιατί να ξέρει ο άλλος τι κάνω στο σπίτι μου; Το κάνουν όλοι πια! Όλοι γίνανε μοντέλα, bloggers. Ευτυχώς πάει καλά η δουλειά μου που δεν χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από το να ανεβάσω μια φωτογραφία κάθε μήνα. Τις έσβησα γιατί δεν ήθελα να βλέπουν τον εαυτό μου με μαγιό! Μπορεί να έχω μία πια, αλλά μου την έσπαγε. Την έβλεπα και έλεγα γιατί να υπάρχει αυτή η φωτογραφία στο προφίλ μου;», είχε πει μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της η Ζόζεφιν.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024