Amazon : Χαρακτηρίζει το TikTok επικίνδυνο για την ασφάλεια της εταιρείας
Επικίνδυνο για την ασφαλή λειτουργία της εταιρείας θεωρεί το TikTok η Amazon η οποία, σύμφωνα με e-mail που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (10/07), τους απαγορεύει να το χρησιμοποιούν σε συσκευές που έχουν πρόσβαση στην εταιρική αλληλογραφία
Επικίνδυνο για την ασφαλή λειτουργία της εταιρείας θεωρεί το TikTok η Amazon η οποία, σύμφωνα με e-mail που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (10/07), τους απαγορεύει να το χρησιμοποιούν σε συσκευές που έχουν πρόσβαση στην εταιρική αλληλογραφία.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Amazon αναφέρει το εξής:
«Λόγω κινδύνων ασφαλείας, η εφαρμογή TikTok δεν επιτρέπεται πλέον σε κινητές συσκευές που έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Amazon. Εάν έχετε TikTok στη συσκευή σας, πρέπει να το καταργήσετε έως τις 10 Ιουλίου για να διατηρήσετε πρόσβαση μέσω κινητού στο e-mail της Amazon».
Στο e-mail αναφέρεται, επίσης, ότι επιτρέπεται η χρήση της εφαρμογής TikTok από το πρόγραμμα περιήγησης σε φορητό υπολογιστή της Amazon.
Πάντως, εκπρόσωπος της Amazon, σύμφωνα με το «Recode», υποστήριξε:
«Το σημερινό ηλεκτρονικό μήνυμα σε ορισμένους από τους υπαλλήλους μας στάλθηκε κατά λάθος. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις πολιτικές μας αυτή τη στιγμή όσον αφορά το TikTok».
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, δήλωσε την Τρίτη (07/07), ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει την απαγόρευση πρόσβασης στην εφαρμογή TikTok λόγω ανησυχιών περί απορρήτου.
Η κινεζική κυβέρνηση κάλεσε τις ΗΠΑ να σταματήσουν να χρησιμοποιούν κυβερνητικούς μηχανισμούς ώστε να ασκούν πίεση στις κινεζικές εταιρείες.
Το TikTok είναι εφαρμογή για τη δημιουργία και παρακολούθηση σύντομων βίντεο, που ανήκει στην κινεζική εταιρεία ByteDance, και κυκλοφόρησε το 2018 αποκτώντας γρήγορα παγκόσμια δημοφιλία.
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442