Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στο Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που καταφέρει να αποκλείσει τη Γουλβς στη ρεβάνς των «16» της διοργάνωσης. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού στο Youtube:
«Είναι ακόμα μία δύσκολη κλήρωση εφόσον καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε τώρα απέναντί μας, τη Γουλβς. Εν συνεχεία θα αντιμετωπίσουμε μία εκ των Ρόμα και Σεβίλλη οι οποίες αναμφισβήτητα αποτελούν εξαιρετικές ομάδες. Πραγματικά είναι όλα πολύ δύσκολα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ομάρ.
Ταιριάζουν τα δύσκολα φέτος στον Ολυμπιακό; «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει τους στόχους, επομένως ακόμα μία φορά θα δουλέψουμε σκληρά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια ωστόσο έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα».
Το νέο φορμάτ του Γιουρόπα Λιγκ ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας ή σας φέρνει πιο κοντά στο… όνειρο; «Όπως και να έχουν τα πράγματα ο δρόμος δεν είναι βατός για την ομάδα μας. Όπως επίσης δεν είναι και για τους αντιπάλους μας. Νομίζω όμως, πως όλο το σχέδιο της UEFA είναι μία καλή λύση για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση».
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Περισσότεροι από 300.000 θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τον Φρανκ Ίλετ να μένει... παγωτό, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ τελείωνε το όνειρο της... ανακούφισης, με το πιο πολυαναμενόμενο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!