Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γαβαλάς : «Κανείς δεν αθωώθηκε, ούτε το CAS ακύρωσε την πολυιδιοκτησία»

Γαβαλάς : «Κανείς δεν αθωώθηκε, ούτε το CAS ακύρωσε την πολυιδιοκτησία»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς τοποθετήθηκε για την απόφαση του CAS, την σωστή διάσταση των εξελίξεων και επιτέθηκε στον Γιώργο Σαββίδη

O Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκο Γαβαλά τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση του CAS βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Την ώρα που στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν παρότι δεν αθωώθηκαν ούτε καν ακυρώθηκε η απόφαση της ΕΕΑ για την πολυιδιοκτησία, ο Νίκος Γαβαλάς αναλύει τις εξελίξεις στη σωστή διάστασή τους ενώ επιτίθεται και στον Γιώργο Σαββίδη που για άλλη μια φορά ξέφυγε.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γαβαλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024