Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχάρω: Οι προστριβές και ο τσακωμός για το καφενείο που οδήγησαν στο φονικό

Ζαχάρω: Οι προστριβές και ο τσακωμός για το καφενείο που οδήγησαν στο φονικό

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία με το φονικό στη Ζαχάρω όπου πατέρας σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία με το φονικό στη Ζαχάρω όπου πατέρας σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα ο 86χρονος έκοψε σκότωσε τον μικρότερο από τα εννιά παιδιά του και μετά έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που είχε έξι γιους και τρεις κόρες παρά την μεγάλη ηλικία του φαινόταν να έχει διαύγεια πνεύματος, ενώ είχε και προφίλ στα social media, δείχνοντας σχετικά εξοικειωμένος με την μορφή αυτή της σύγχρονης τεχνολογίας/

Όπως φαίνεται όμως πίσω από όλα αυτά έκρυβε κάποιες εμμονές, τις οποίες αποτύπωσε και στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του και που φανέρωνε πως είχε σχεδιάσει τα επόμενά βήματά του.

Οι προστριβές που οδήγησαν στο φονικό

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, φαίνεται πως είχε θέμα με τον μικρότερο γιο του, ο οποίος τον τελευταίο μήνα είχε επιστρέψει από την Αθήνα και ζούσε στον επάνω όροφο του σπιτιού τους.

Ο γιος βρήκε δουλειά στη Ζαχάρω και φρόντιζε τον πατέρα του που είχε υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση και τον πήγαινε όταν χρειαζόταν στο νοσοκομείο Πύργου για τη μετεγχειρητική του πορεία.

Ωστόσο, ο 86χρονος «έβλεπε» προβλήματα στη σχέση τους μέχρι που σήκωσε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση.

Γείτονας που άκουσε τους δύο πυροβολισμούς με διαφορά ενός λεπτού, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά και πλησίασε στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί βρήκε τον γιο να ξεψυχά και τον πατέρα νεκρό. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και ενημέρωσε τους υπόλοιπους γιους της οικογένειας για το τι είχε συμβεί.

Ένα από τα περιστατικά που περιέγραψαν άτομα που γνώριζαν από τον κύκλο της οικογένειας, ήταν πως πρόσφατα ο πατέρας είχε ζητήσει από το γιο να μην πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί είχε τσακωθεί ο ίδιος με τον καφετζή.

Ο 86χρονος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος καθώς η σύζυγός του είχε φύγει νωρίς από τη ζωή πριν από περίπου 20 χρόνια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι λένε κάτοικοι του χωριού για την τραγωδία:

Πηγή: patrisnews.com, ilialive.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024