Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Γιατί ο 86χρονος σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε
Τους τελευταίους μήνες ο 45χρονος είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του στο χωριό λόγω του κοροναϊού, σε μια συγκατοίκηση που αποδείχτηκε μοιραία
Οι συνεχείς εντάσεις που σημειώνονταν τους τελευταίους μήνες που οι δύο άντρες έμεναν μαζί φαίνεται πως οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία πυο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Μηλέα, στη Ζαχάρω Ηλείας.
Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα. Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά. Τους τελευταίους μήνες ο μικρότερος γιος είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του στο χωριό λόγω του κοροναϊού.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ilialive.gr, η συγκατοίκηση αποδείχτηκε δύσκολη. Οι τριβές μεταξύ τους ήταν καθημερινές και ολοένα πιο έντονες όσο περνούσαν οι ημέρες.

Χθες, ο 45χρονος είχε κανονίσει να πάει στον Πύργο για να συναντήσει τα αδέρφια του για ένα οικογενειακό γεύμα. Προηγουμένως, αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μετά από έναν άγριο διαπληκτισμό ο 86χρονος πατέρας σήκωσε το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι και πυροβόλησε τον 45χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο ηλικιωμένος προφανώς μετανιωμένος για την πράξη του, έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε στο σαγόνι του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον γιο πεσμένο στο πάτωμα με θανάσιμο τραύμα στο πρόσωπο, και λίγα μέτρα πιο κάτω τον αυτόχειρα πατέρα.
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442