Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός : Νέες απίστευτες φωτογραφίες - Πόζαρε ντυμένος και... πιλότος

Ψευτογιατρός : Νέες απίστευτες φωτογραφίες – Πόζαρε ντυμένος και… πιλότος

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 47χρονου γιατρού - «μαϊμού», ο οποίος παρίστανε τον διακεκριμένο ογκολόγο, αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές με τις «συμβουλές» του, φωτογραφήθηκε ντυμένος χειρουργός με το νυστέρι και σαν να μην φτάνουν αυτά... παρίστανε και τον πιλότο

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του 47χρονου γιατρού – «μαϊμού», ο οποίος παρίστανε τον διακεκριμένο ογκολόγο, αφαίρεσε ανθρώπινες ζωές με τις «συμβουλές» του, φωτογραφήθηκε ντυμένος χειρουργός με το νυστέρι και σαν να μην φτάνουν αυτά… παρίστανε και τον πιλότο.

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο, που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δείχνουν τον άντρα να φορά στολή πιλότου και να ποζάρει μπροστά από μαχητικό αεροσκάφος. Ο 47χρονος παρίστανε σε πολλές περιπτώσεις και τον πιλότο, ενώ είχε επισκεφθεί ασθενή φορώντας στρατιωτική στολή.

Στη φωτογραφία, που έχει υποστεί επεξεργασία μέσω photoshop, ο 47χρονος φορά ειδική φόρμα και εξάρτηση με σακίδια που παραπέμπουν σε αμερικανό πιλότο της Εθνικής Φρουράς. Τα σήματα στη στολή παραπέμπουν στην ειδική μονάδα των ΗΠΑ που δήθεν υπηρέτησε ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, είχε πάνω του και τον χάρτη της αποστολής την οποία φέρεται να έφερε σε πέρας αλλά και την κάσκα του πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους. Πρόκειται για ένα F-16 σε στρατιωτική βάση της Νέας Υόρκης όπως μαρτυρούν τα γράμματα στο ουραίο τμήμα του αεροσκάφους.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024