Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο βουλευτής Α. Κουτσούμπας απαντά για τις εικόνες συνωστισμού στο γλέντι στην Αλίαρτο

Ο βουλευτής Α. Κουτσούμπας απαντά για τις εικόνες συνωστισμού στο γλέντι στην Αλίαρτο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού που έλαβαν χώρα σε πανηγύρι στην Αλίαρτο, αφού εκτός από τους πολίτες που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό, στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού που έλαβαν χώρα σε πανηγύρι στην Αλίαρτο, αφού εκτός από τους πολίτες που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό, στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές.

Ένας από τους παρευρισκόμενους στο εν λόγω γλέντι ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας.

Μιλώντας λοιπόν στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κουτσούμπας, ανέφερε πως κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργάνωνε ένα αθλητικό σωματείο της περιοχής που ασχολείται με την νεολαία και για την οποία είχε δώσει άδεια η αρμόδια αρχή.

«Σημειωτέον όλο αυτόν τον καιρό και στην καραντίνα και μετά στην επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχω λάβει μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση» τόνισε, ενώ κληθείς να απαντήσει αν θα συμμετάσχει ξανά σε τέτοια εκδήλωση απάντησε πως έπειτα από αυτό που έγινε, αν έχει άδεια, θα παραστεί και θα φύγει αμέσως.

«Αν έχει άδεια, θα παραστώ και θα φύγω αμέσως» είπε. Ακόμη υπογράμμισε πως το γεγονός αυτό δίνει το έναυσμα να αναρωτηθούμε αν καλώς επιτρέψαμε να γίνονται πανηγύρια.

«Εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια που ήμασταν εκεί τηρήσαμε τους κανόνες που έπρεπε».

Ο ίδιος τόνισε πως είχε τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι θα τηρηθούν τα μέτρα, πως με την παρέα του τήρησαν τους κανόνες που έπρεπε, ενώ σημείωσε πως έκατσε σε τραπέζι που ήταν έξι άτομα.

«Μπήκαμε με έλεγχο μέσα και δεν μετακινήθηκα πλην τη στιγμή που σηκωθήκαμε για να χορέψουμε» δήλωσε.

Τέλος, δήλωσε πως την πρώτη φορά που πέρασε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν όλα μια χαρά, αλλά μετά που ανοίχτηκε ο χορός, πέρασε ξανά το κλιμάκιο και τους επέβαλε πρόστιμο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024