Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μοναδικό φως της Helena

Το μοναδικό φως της Helena

Τα flash στους stars και σε έναν κήπο

Τι σημαίνει καλοκαίρι; Ηλιος, θάλασσα, βουτιές, ηλιοθεραπεία στην παραλία, χαμόγελα και… ατέλειωτα flash. Η καμπάνια Helena Christensen One International εντυπωσιάζει με το υπέροχο φως των φωτογραφιών που τη συνοδεύουν. Πίσω από τον φακό, ένα από τα ωραιότερα, διασημότερα και πλέον sexy μοντέλα, τα οποία πέρασαν ποτέ από το catwalk.

Η Δανέζα Helena Christensen, αφού έκανε χιλιόμετρα στις πασαρέλες και «στήθηκε» στον φακό των διασημότερων φωτογράφων, τώρα κάνει ατέλειωτα κλικ η ίδια. Το κορίτσι το οποίο πρωταγωνίστησε στο sexy βίντεο κλιπ «Wicked Game» στο πλευρό του Chris Isaak, αφοσιώθηκε εδώ και χρόνια στην τέχνη της φωτογραφίας. Η ίδια λέει ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στο φως.

Οχι όμως στο πολύ φως. «Βρίσκω την έλλειψη φωτός να δημιουργεί πιο ενδιαφέροντα πορτρέτα γιατί δείχνει την ψυχή του φωτογραφιζόμενου» υποστηρίζει. Στην καμπάνια της ποζάρουν ο super star Μπεν Αφλεκ, η Καρολίνα Κούρκοβα κ.ά.

Το «Natu» στον κήπο…

Καλοκαιρινά flash. Ο φακός της Helena αλλά και τα κλικ στους κήπους της πόλης. Εκεί όπου όλοι προσπαθούν να βρουν λίγη δροσιά. Ενας πανέμορφος κήπος και ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά. Το «Natu» αποτελεί την «όαση» του φετινού καλοκαιριού. Εκεί δημιουργεί ο δημοφιλής executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Σκαρμούτσος δημιουργεί εξαιρετικές νοστιμιές της Μεσογείου μέσα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Το «Natu» λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ σε καθημερινή βάση.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024