ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής κόντρα στον ΟΦΗ οι Πέλκας και Βιεϊρίνια
Δεν κατάφεραν να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Τρεις μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ καλείται να γυρίσει σελίδα, να φύγει με το διπλό από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο για τη μάχη της δεύτερης θέσης.
Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/7) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στην Κρήτη, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. O Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ατομικό.
Και οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους ανέτοιμους Κρέσπο, Ζαμπά, τον τραυματία Ντόουγκλας και τον Μίσιτς.
Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.