Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρέρα: Αν μπούμε κόντρα στον Άρη και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε

Καρέρα: Αν μπούμε κόντρα στον Άρη και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως σκέφτεται μόνο τη νίκη κόντρα στον Άρη και πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία χαλάρωση λόγω της κατάστασης του αντιπάλου

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη και στάθηκε στη σημασία που θα έχει η νίκη κόντρα στους «κίτρινους». Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα τόνισε πως αν η ΑΕΚ δεν νικήσει στο Χαριλάου, το διπλό στην Τούμπα δεν θα έχει καμία αξία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για το ματς της Τούμπας: «Είχαμε ετοιμαστεί σωστά γι αυτό τον αγώνα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς, όπως και το επόμενο που έχουμε στο Χαριλάου. Τώρα αφήνουμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε τον Αρη. Ξέρουμε ότι και εκεί θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα χρειαστεί να έχουμε την όρεξη και την ενέργεια που απαιτείται».

Για το εάν έδειξε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ να έχει τα στοιχεία που τους έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν κέρδισε: «Πρέπει να σκεφτούμε τώρα το επόμενο ματς. Αυτό με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Ήταν μια καλή νίκη. Πλέον, όμως, είναι πιο σημαντικό το ματς της Κυριακής, γιατί κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν κερδίσουμε στο Χαριλάου, αυτή το προηγούμενο τρίποντο δεν σημαίνει τίποτα».

Πόσο σημαντικό είναι για τη συνέχεια το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό και ήταν σημαντική νίκη για την ΑΕΚ. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Αλλά αυτό το ματς στο Χαριλάου, ξανά λέω, είναι εξίσου σημαντικό. Πρέπει να έχουμε την όρεξη στην Θεσσαλονίκη, μας μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάσταση για να τον αντιμετωπίσουμε τον Αρη, αλλιώς αυτό που κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως προείπα, δεν θα έχει απολύτως καμιά σημασία.

Για τον αγώνα με τον Αρη και τι διαφορετικό περιμένει από τους «κίτρινους»: «Η διαφορά είναι ότι όταν μπούμε εκεί και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει, θα χάσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές πρέπει να μπούμε με την σωστή ένταση. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος».

Για το εάν υπάρχει η ιδέα να ξεκουράζει παίκτες στους επόμενους αγώνες που έχουν κουραστεί περισσότερο στα πλέι οφ: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι διαλέγω το σχήμα και τους παίκτες που πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουν καλύτερα και αυτούς που θα νιώθω ότι είναι πιο ασφαλές να χρησιμοποιήσω. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024