Μουρίνιο : Παράπονα για τη μεγάλη ανάπαυλα μεταξύ των αγώνων της Τότεναμ
Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι είναι δυσαρεστημένος με την απόσταση μεταξύ των αγώνων της ομάδας του, από τότε που η Premier League επέστρεψε, έπειτα από την διακοπή λόγω του κοροναϊού.
Η Τότεναμ αγωνίζεται απόψε με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εννέα ημέρες μετά τον τελευταίο αγώνα της, όπου επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στις 23 Ιουνίου.
«Σε πολλούς συλλόγους, φαίνεται φυσιολογικό να υπάρχουν υπέροχοι παίκτες στον πάγκο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου. Στην Τότεναμ αισθάνομαι ότι κάθε φορά που ένας κορυφαίος παίκτης βρίσκεται στον πάγκο, είναι ένα δράμα. Οι παίκτες και όλοι οι άλλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δράμα.»
Η Τότεναμ είναι όγδοη στο πρωτάθλημα με 45 βαθμούς, επτά παιχνίδια πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν και μάχεται για την έξοδό της στην Ευρώπη.
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442