Υπερκομματικό, και για το καλό των κρητικών παραγωγών, χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΕΟΣΟΕ (Κεντρική Συνεταιριστική Ενωση Αμπελοοινικών Προϊόντων), ο Πρίαμος Ιεωνυμάκης, μέλος σήμερα του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Ιερωνυμάκης, πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ΚΕΟΣΟΕ και μάλιστα δείχνει να έχει τη στήριξη όχι μόνο των παραγωγών της Κρήτης αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί παράταση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 στα όργανα των διοικήσεων των Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, καθώς και των Γυναικείων Συνεταιρισμών, ώστε να προχωρήσουν σε εκλογικές διαδικασίες. Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που έδωσε το ΥπΑΑΤ στα όργανα διοίκησης των Συνεταιριστικών Οργανώσεων, καθώς ήδη έχει προηγηθεί μια παράταση από τον Μάρτιο.

Το ενδιαφέρον για την προεδρία επιβεβαίωσε ο κ. Ιερωνυμάκης, μιλώντας στον ΑγροΤύπο, τονίζοντας την ανάγκη να ξεκινήσει μια νέα εποχή για την οργάνωση αυτή, μια εποχή που θα επιφυλάσσει σημαίνοντα ρόλο στις συνεταιριστικές οργανώσεις του χώρου, που τόσο έχει ανάγκη ο κλάδος του αμπελιού και του κρασιού γενικότερα.

Ετσι, φαίνεται να ξεκινά από πλεονεκτική θέση και ως φαβορί για τις εκλογές καθώς έχει τη στήριξη πολλών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας