Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διεργασίες για την ΚΕΟΣΟΕ

Διεργασίες για την ΚΕΟΣΟΕ

Φαβορί δείχνει ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης

Υπερκομματικό, και για το καλό των κρητικών παραγωγών, χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΕΟΣΟΕ (Κεντρική Συνεταιριστική Ενωση Αμπελοοινικών Προϊόντων), ο Πρίαμος Ιεωνυμάκης, μέλος σήμερα του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Ιερωνυμάκης, πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ΚΕΟΣΟΕ και μάλιστα δείχνει να έχει τη στήριξη όχι μόνο των παραγωγών της Κρήτης αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί παράταση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 στα όργανα των διοικήσεων των Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, καθώς και των Γυναικείων Συνεταιρισμών, ώστε να προχωρήσουν σε εκλογικές διαδικασίες. Πρόκειται για τη δεύτερη παράταση που έδωσε το ΥπΑΑΤ στα όργανα διοίκησης των Συνεταιριστικών Οργανώσεων, καθώς ήδη έχει προηγηθεί μια παράταση από τον Μάρτιο.

Το ενδιαφέρον για την προεδρία επιβεβαίωσε ο κ. Ιερωνυμάκης, μιλώντας στον ΑγροΤύπο, τονίζοντας την ανάγκη να ξεκινήσει μια νέα εποχή για την οργάνωση αυτή, μια εποχή που θα επιφυλάσσει σημαίνοντα ρόλο στις συνεταιριστικές οργανώσεις του χώρου, που τόσο έχει ανάγκη ο κλάδος του αμπελιού και του κρασιού γενικότερα.

Ετσι, φαίνεται να ξεκινά από πλεονεκτική θέση και ως φαβορί για τις εκλογές καθώς έχει τη στήριξη πολλών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024