Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός: Ανατριχιαστική μαρτυρία – Δύο χρόνια μετά ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω

Ψευτογιατρός: Ανατριχιαστική μαρτυρία – Δύο χρόνια μετά ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω

Συνεχίζει να πιστεύει ο «Νίκος Κόντος» πως ότι έκανε στα θύματά του, το έκανε μόνο και μόνο για να τους βοηθήσει με τα προβλήματα υγείας του.

Συνεχίζει να πιστεύει ο «Νίκος Κόντος» πως ότι έκανε στα θύματά του, το έκανε μόνο και μόνο για να τους βοηθήσει με τα προβλήματα υγείας του.

Ο ψευτογιατρός παρά τις δεκάδες καταγγελίες, συνεχίζει να μην παραδέχεται ότι τα μαντζούνια του κατέστρεψαν οικογένειες, καθήλωσαν παιδιά σε αμαξίδια και επιτάχυναν τον θάνατο σε ανθρώπους με σοβαρές παθήσεις.

«Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο καταδεικνύει ότι αυτά που πρότεινα αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο. Ανεξαρτήτως λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής. ​Έδινα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους» είπε ο ψευτογιατρός.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ένα από τα θύματά του. «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ακόμα είμαι με λοιμώξεις, δεν έχω σταματήσει, φάρμακα παίρνω».

Ο «Νίκος Κόντος» ούτε μια στιγμή δεν παραδέχθηκε ότι τα μαντζούνια του κατέστρεψαν οικογένειες, καθήλωσαν παιδιά σε αμαξίδια και επιτάχυναν τον θάνατο σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες. Έννοια του ήταν να βγάλει «καθαρή» τη σύζυγό του. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για τις πράξεις του, όπως και οι δύο πραγματικοί γιατροί και συγκατηγορούμενοί του.

Πώς «άνοιγαν» οι δουλειές με υπηρεσίες… Placebo

«Με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού. Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους, προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo» είπε ο «Κόντος».

Μητέρα θύματος ακουγοντάς τον δεν πίστευε στα αυτιά της. «Απίστευτο έτσι; Δηλαδή πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ προφανώς. Τα παιδιά τα έστειλε μια ώρα γρηγορότερα, απλά τα πράγματα» είπε η μητέρα.

Ξεσκονίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης οι αρχές

Στο σπίτι του «Νίκου Κοντού» μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε ευρώ. Τα χρήματα που πήρε από τα θύματα είναι πολλά και υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν πως χρήματα υπάρχουν όμως έφτασαν στην τσέπη του με άλλους τρόπους. Ήδη ο ψευτογιατρός ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή, η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά την είχα παραδώσει λόγω δωρεάς ανώνυμα ταχυδρομικά στην Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος» ισχυρίστηκε ο ψευτογιατρός.

«Είναι μια επιταγή που έχω λάβει εγώ γνώση προσωπικά που έχει πάει στην ταχυδρομική θυρίδα της Μονής που αφορούσε μια οπισθογραφημένη επιταγή από τον ίδιο ως δωρεά στο μοναστήρι» είπε εκπρόσωπος της Μονής.

Η αποκάλυψη του ψευτογιατρού έχει βγάλει απο το συρτάρι ένα ανεξιχνίαστο μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα με θύμα έναν 63χρονο επιχειρηματία.

Στο αυτοκίνητό του είχε τοποθετηθεί μια βόμβα, η οποία και εξερράγη. Ο άνθρωπος δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον υπόκοσμο. Το θύμα ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με τον «Κόντο».

Λίγους μήνες πριν είχε βρεθεί και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός στην πυλωτή του κτιρίου. Ο «Κοντός» τότε εξετάστηκε από την ασφάλεια και «έπεσε από τα σύννεφα» όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο στόχος ήταν ο ίδιος.

H ασφάλεια «ξεσκονίζει» με προσοχή τα στοιχεία της επίθεσης.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024