Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία Βρετανών τουριστών για αισχροκέρδεια σε τουρκικό θέρετρο : «Μας χρέωσαν 48 ευρώ για ένα κεμπάπ»

Καταγγελία Βρετανών τουριστών για αισχροκέρδεια σε τουρκικό θέρετρο : «Μας χρέωσαν 48 ευρώ για ένα κεμπάπ»

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail» η αισχροκέρδεια στην περιοχή της Αλικαρνασσού δεν περιορίζεται στο κεμπάπ αφού ένα ένα ξενοδοχείο υποχρεώνει τους επισκέπτες να καταβάλλουν το ποσό των 71,50 ευρώ προκειμένου να... κολυμπήσουν στη θάλασσα, παρόλο που η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη

Σε καταγγελίες για αισχροκέρδεια που υπέστησαν κατά τις διακοπές τους στο τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού προχώρησαν Βρετανοί τουρίστες.

Μέσω των social media τα θύματα της υπόθεσης αναφέρουν ότι πλήρωσαν χρυσό το ντονέρ κεμπάπ που παρήγγειλαν σε μπιτς μπαρ της περιοχής.

Στη φωτογραφία που ανάρτησαν οι εν λόγω τουρίστες φαίνεται πως το κατάστημα τους χρέωσε 48 ευρώ το κεμπάπ, 7 ευρώ τον τούρκικο καφέ και οκτώ ευρώ τον διπλό εσπρέσο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail» η αισχροκέρδεια στην περιοχή της Αλικαρνασσού δεν περιορίζεται στο κεμπάπ αφού ένα ένα ξενοδοχείο υποχρεώνει τους επισκέπτες να καταβάλλουν το ποσό των 71,50 ευρώ προκειμένου να… κολυμπήσουν στη θάλασσα, παρόλο που η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις, που δίνουν μάχη για να επιβιώσουν μετά την περιπέτεια του κορωνοϊού και η πόλη που στηρίζεται οικονομικά στον τουρισμό, είναι υπεύθυνη να πάρει λάβει ότι μπορεί από τις τσέπες των τουριστών «μέχρι την τελευταία δεκάρα».

Ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Δεν με νοιάζει αν κάποιος θέλει να πληρώσει υψηλό αντίτιμο για ένα ντονέρ . Μπορούν να πληρώσουν και 100 τουρκικές λίρες αν θέλουν». Τόνισε πάντως ότι υπάρχουν εστιατόρια στην περιοχή που χρεώνουν πολύ λιγότερα για το ίδιο φαγητό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024