Πρωτόγνωρες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη γέφυρα της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του Ρέντη.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ερασιτέχνες ψαράδες έριξαν πετονιές στο ποτάμι και ξεκίνησαν κάτω από τον καυτό ήλιο της Αθήνας με την ελπίδα πως κάποιος κέφαλος θα… τσιμπήσεις.
Κι έτσι έγινε! Μερικοί ήταν τυχεροί αλλά και επίμονοι με αποτέλεσμα η να μην μετανιώσουν την παράτολμη κίνησή τους να ψαρέψουν εν μέσω μίνι καύσωνα.
Σημειώνεται πως ο κέφαλος είναι κατά κοπάδια κυρίως σε ρηχά νερά, μέσα σε λιμάνια, σε λιμνοθάλασσες και καμιά φορά ανηφορίζουν και στα ποτάμια, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Κηφισού.
Μάλιστα το συγκεκριμένο ψάρι κυμαίνεται μεταξύ 30-70 εκατοστών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).