Ελένη Φουρέιρα : Ποζάρει με το μπικίνι της και το Instagram «λιώνει»
Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε το μπικίνι της, βρέθηκε στην παραλία και άναψε «φωτιές» με τις πόζες της
To καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά και οι σταρ της ελληνικής showbiz δεν χάνουν ευκαιρία, να παίρνουν τις απαραίτητες «ανάσες» δροσιάς.
Η Ελένη Φουρέιρα, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν ξεχνά να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και να μας θυμίζει πως «η λύση είναι μία πάμε παραλία».
Έτσι η εκρηκτική τραγουδίστρια φόρεσε το μπικίνι της και βρέθηκε στην παραλία, ενώ παράλληλα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που απολαμβάνει δίπλα στη θάλασσα.
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα κίτρινο μαγιό και τις συνόδευσε με το σχόλιο: «Babe on the rocks».
Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν «βροχή».
«Τα σπας!», «Είσαι θεά», «Εγκεφαλικό μας προκάλεσες» είναι μερικά μόνο από τα πιο κόσμια σχόλια που συγκέντρωσαν οι δύο φωτογραφίες της εκρηκτικής τραγουδίστριας η οποία πήγε για μπάνιο στη θάλασσα, επιλέγοντας να φωτογραφηθεί με το σέξι μπικίνι και το καπέλο της, με φόντο τα βράχια.
Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της συνεργάτη στυλίστα Μάρκου Ανδριώτη και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα likes έχουν ξεπεράσει τις 75,5 χιλιάδες.
Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση με την οποία η Ελένη Φουρέιρα έβαλε για άλλη μια φορά «φωτιά» στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/CCBk3E2AdcP/
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει το νεκρό πατέρα της από το νοσκομείο και της έδωσαν λάθος σορό
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442