Yπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι
H νέα ακραία πρόκληση σημειώθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, στις 10.41 όταν ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι και στις 10.44 πάνω από το Αγαθονήσι στα 24.000 πόδια
Μία ημέρα μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι – και τα προκλητικά δημοσιεύματα τουρκικού τύπου που έλεγαν ότι το Αγαθονήσι είναι…τουρκικό έδαφος – τουρκικά μαχητικά F-16 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι αλλά και πάνω από το Φαρμακονήσι.
Συγκεκριμένα, η νέα ακραία πρόκληση σημειώθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, στις 10.41 όταν ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι και στις 10.44 πάνω από το Αγαθονήσι στα 24.000 πόδια.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).