Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στερνό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο

Στερνό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο

Η σορός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα, όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το αεροβόλο με το οποίο έπαιζε, εκπυρσοκρότησε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, o ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους «εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο».

Η σορός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice, που επιβεβαιώνει το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον, ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από “μπίλια” αεροβόλου όπλου.

Τι συνέβη;

Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο, όπως το περιγράφει ο 17χρονος αδερφός του Αλέξανδρου είναι αυτό του εξοστρακισμού. Ότι δηλαδή τα τρία αδέλφια έπαιζαν στην αυλή με το αεροβόλο, κάποια στιγμή κι ενώ το αεροβόλο ήταν οπλισμένο, ο μικρότερος από τα αδέλφια ή το έσπρωξε ή το τράβηξε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, η σφαίρα να εξοστρακιστεί στο έδαφος και να καρφωθεί στον δεξί κρόταφο του μικρού Αλέξανδρου.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024