Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο ένα 15χρονο παιδί που λίγο νωρίτερα είχε δεχθεί χτύπημα από αεροβόλο όπλο.
Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει στη ζωή τον 15χρονο γιο πολύτεκνης οικογένειας ιερέα, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ έπαιζε με δύο από τα αδέλφια του.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας trikalavoice.gr, Βασίλης Αλεξίου, το κακό έγινε το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ τρία από τα παιδιά της οικογένειας: ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος (3 ετών) και ο άτυχος 15χρονος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, με το αεροβόλο όπλο.
Ξαφνικά, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα το παιδί να δεχτεί βολίδα στο πρόσωπο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο τραυματία.
Λίγο μετά τις 20:00, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τραύμα στο κεφάλι του 15χρονου ήταν μοιραίο με αποτέλεσμα ο έφηβος να χάσει τη ζωή του.
Η αστυνομία ελέγχει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία στην Καλαμπάκα.
Άμεσα αναμένονται να ξεκινήσουν καταθέσεις, με την βοήθεια παιδοψυχολόγων, καθώς ο ένας εκ των αδερφών του θύματος, ήταν μαζί του την στιγμή της τραγωδίας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα