Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: 25 θάνατοι και 815 κρούσματα κοροναϊού σε ένα 24ωρο

Βρετανία: 25 θάνατοι και 815 κρούσματα κοροναϊού σε ένα 24ωρο

Βρετανία: 25 θάνατοι καταγράφηκαν την τελευταία μέρα σε περιστατικά με κορονοϊό. Κανένας θάνατος για τέταρτη μέρα στη Σκοτία

Οι νέοι θάνατοι από κορονοϊό που καταγράφηκαν στη Βρετανία το τελευταίο 24ωρο είναι 25 και ο συνολικός αριθμός τους φτάνει τους 43.575, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Τα νέα θετικά περιστατικά με κορονοϊό που επιβεβαιώθηκαν μετά από διαγνωστικό τεστ ήταν 815.

Η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει για δύο επιπλέον εβδομάδες (μετά τις 4 Ιουλίου, οπότε θα υπάρξει η ευρεία χαλάρωση των μέτρων για όλη την Αγγλία) τα τρέχοντα περιοριστικά μέτρα μόνο για την περιοχή του Λέστερ, όπου σημειώθηκε έξαρση των περιστατικών. Η τοπική αρχή είχε επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον υπουργό Υγείας, Ματ Χάνκοκ.

Στα νοσοκομεία της Σκοτίας, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με Covid-19, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης. Στην Ουαλία, ο πρωθυπουργός Μάρκ Ντρέικφορντ ανακοίνωσε ότι από τις 6 Ιουλίου θα είναι δυνατή η επανασύνδεση δύο διαφορετικών νοικοκυριών, ενώ την ίδια ημερομηνία αναμένεται να καταργηθεί ο περιορισμός των μετακινήσεων εντός πέντε μιλίων, εάν συνεχιστεί η μείωση των περιστατικών με κορονοϊό στη χώρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024