Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ : Η selfie που «έριξε» το Instagram

Τζένιφερ Λόπεζ : Η selfie που «έριξε» το Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, που τους έκανε όλους να παραμιλούν

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο της showbiz.

Με αναλογίες που θα ζήλευαν και 20χρονες η 50χρονη λατίνα σταρ μπορεί να φαίνεται πως ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει κατά ένα μαγικό τρόπο, ωστόσο στην πραγματικότητα η ίδια γυμνάζεται πολύ και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά αποτυπώνουν τόσο τον κόπο που η Λόπεζ καταβάλλει στην προσωπική της προπόνηση, όσο και τους «καρπούς» που απολαμβάνει.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της η εκρηκτική τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ σέξι φωτογραφία, που τους έκανε όλους να παραμιλούν.

Η JLo έβγαλε μία mirror selfie φορώντας αθλητικό ροζ μπουστάκι και κολάν αναδεικνύοντας τις καμπύλες και το γυμνασμένο και σέξι σώμα της.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια από διάσημους, συναδέλφους της, αλλά και θαυμαστές της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που έριξε το Instagram:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024