Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη πρόκριση της Σίτι

Εύκολη πρόκριση της Σίτι

Mε γκολ των Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Νιουκάστλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

H κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην Νιουκάστλ, επικρατώντας των Ανθρακορύχων με 2-0 χάρη στα γκολ των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ράχιμ Στέρλινγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, σκόραρε από μια φορά σε κάθε ημίχρονο και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Oι Πολίτες μπήκαν από την αρχή της αναμέτρησης αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και μόλις στο 13΄ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, με το σουτ του Μαχρέζ να περνάει μόλις άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Αλγερινός, το πέτυχε ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Στέρλινγκ με ένα τρομερό σουτ στο 68ο λεπτό καθάρισε την υπόθεση πρόκριση για τους «πολίτες», με την Νιουκάστλ να μην μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Πλέον, η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κόντρα στην Άρσεναλ, η οποία νωρίτερα πήρε την πρόκριση κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Μανκίγιο, Φερνάντες, Λασέλς, Σερ, Ρόουζ (74’ Λατσάρο), Σ.Λόνγκσταφ, Χέιντεν (898’ Μ.Λόνγκσταφ), Σεν Μαξιμέν (74’ Γέντλιν), Αλμιρόν (65’ Γκέιλ), Κάρολ (65’ Ζοέλιντον)

ΣΙΤΙ: Μπράβο, Γουόκερ (71’ Κανσέλο), Οταμέντι, Μεντί, Λαπόρτ, Γκιντογκάν, Νταβίντ Σίλβα (65’ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (65’ Φόντεν), Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε (71’ Ρόδρι), Ζέσους

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024